• 1403/02/27 - 19:19
  • تعداد بازدید خبر : 250
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به‌مناسبت هفته ملی جمعیت؛

مراسم تجلیل از خانواده‌های باشکوه در شهرستان خمام برگزار شد

به‌ مناسبت هفته ملی جمعیت،، با حضور فرماندار و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمام از ۲۶ خانواده خمامی در سالن اجتماعات فرمانداری تجلیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وبدا ) ؛ به‌ مناسبت هفته ملی جمعیت،، با حضور حسن آدمیت _ فرماندار و دکتر لسانی _ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمام از ۲۶ خانواده باشکوه در سالن اجتماعات فرمانداری تجلیل شد.

دکتر لسانی در خصوص سیاست‌های جمعیتی، بحران جمعیت و ضرورت آموزش مناسب برای فرزندآوری در راستای افزایش نرخ باروری و جوانی جمعیت، عنوان کرد: کاهشی جمعیت به‌ عنوان یک تهدید بسیار مهم در کشور شمرده می‌شود، که نیازمند همراهی و همکاری همه ادارات در شهرستان خمام است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمام تصریح کرد: تلاش برای افزایش نسل، جوان‌شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی‌ از ضروری‌ ترین فرائض مسوولان و آحاد مردم است.

وی با اشاره به تعیین شعار نقش من در جوانی ایران برای هفته ملی جمعیت سال جاری، افزود: جمعیت از مؤلفه‌های اصلی اقتدار ملی بوده و با توجه به اینکه کاهش نسل جوان و پیر شدن جمعیت می‌تواند چرخه تولید و اقتصاد جامعه را تحت تأثیر قرار دهد، درحال‌حاضر فرهنگ‌سازی در راستای ترغیب و ترویج ازدواج بهنگام و آسان، حمایت از نقش مادری و صیانت از تحکیم بنیان خانواده در برنامه جوانی جمعیت در سر لوحه کار کارشناسان، مراقبین سلامت و بهورزان قرار دارد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 124153
کلمات کلیدی
اعظم  بیدریغ کسمایی
خبرنگار

اعظم بیدریغ کسمایی

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/02/27 19:19